Trabzonspor'dan çifte transfer!

Yerli transferinde tam 10 oyuncuyu kadrosuna katan Trabzonspor'un gündemine yeni isimler girdi.

Trabzonspor'dan çifte transfer!
Trabzonspor'dan çifte transfer!
GİRİŞ 23.07.2014 08:25 GÜNCELLEME 23.07.2014 15:54

Antalyaspor'un 2 genç yıldızı Musa Nizam ve Emrah Başsan ile ilgilenen Bordo-Mavililer futbolcularla anlaşmaya vardı, sıra kulüple yapılacak olan pazarlaklara kaldı. 

Adı başta Fenerbahçe olmak üzere birçok Süper Lig takımıyla anılan Emrah Başsan her iki kanatta da görev yapabiliyor. Geride kalan sezonda takımının parlayan yıldızı olan 22 yaşındaki oyuncu da Trabzonspor'da oynamaya sıcak bakıyor. Resmi temasların kurulmasının ardından Emrah, Bordo-Mavili formayı giymeye çok yaklaşacak. Transfer masasındaki tek pürüzün, arada Fenerbahçe'nin olması sebebiyle yükselen bonservis ücreti olarak gösteriliyor.  Transferde artık top Antalyaspor'un belirleyeceği son fiyata kalmış gözüküyor. 

Musa'da her şey tamam 

Israrla defansa takviye isteyen Vahid Halilhodzic'in, Musa Nizam'a onay vermesi halinde imzaların atılacağı öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcunun hem defansın ortasında hem de sol bekte oynayabilmesi üzerine alternatif olarak bu ismin kadroya katılması bekleniyor. Bonservis ücretinin Emrah kadar yüksek olmaması transferin olabileceğini müjdeliyor. Antalyaspor'dan gitmek isteyen öğrencilerine yeşil ışık yakan teknik direktör Engin Korıkır'ın bu hareketi görüşmelerin resmen başlamasına neden oldu. Bu arada her iki oyuncunun da PTT 1. Lig’de forma giymek istememesi transferi güçlü kılıyor. 

KAYNAK: FANATİK