Portekiz basını yazdı! Trabzonspor...

Önceliği forvet transferine veren Bordo-Mavililer'in listesi epeyce kabarık ama, ilk sırayı tabii ki de Slimani süslüyor.

Portekiz basını yazdı! Trabzonspor...
Portekiz basını yazdı! Trabzonspor...
GİRİŞ 29.07.2014 10:06 GÜNCELLEME 29.07.2014 10:14

Brezilya’da Cezayir formasıyla 4 maçta 2 gol atarak iyi bir vitrin yapan 27 yaşındaki forvetin bonservis bedeli, 8 milyon Euro’ya kadar çıktı. Fakat Trabzonspor’un pazarlıklardaki girişimleri sonlanmadı. Portekiz’in yüksek tirajlı spor gazetesi Record, iki gündür, “Slimani’yi, Trabzon ısrarla istiyor” diyerek manşetlerine taşıyor. Oyuncu ikna edildi, tek sorun ise kulübü Sporting Lizbon olarak gösteriliyor.

Toure, Liverpool’dan ayrılıyor

Kolo Toure ilgili Liverpool’dan müjdeli haber geldi. Uzun süredir Dejan Lovren’i kadrosuna katmaya çalışan İngiliz ekibi mutlu sona ulaştı, resmi sözleşmeye imza attırdı. Dün gece internet sitesinden transferi duyuran Liverpool, 20 milyon Pound’a (yaklaşık 70 milyon TL) mutabakata varıldığını açıkladı. Kadroda köklü bir değişime gitmesi beklenen teknik direktör Brendan Rodgers’in elinde 8 tane stoper mevkiinde oynayan oyuncu oldu, yönetime ise Fildişili ile bağların koparılmasını istediği öğrenildi.

Bougherra 1 numaralı aday ama...

Defanstaki bir numaralı aday ise Madjid Bougherra... 32 yaşındaki deneyimli oyuncunun bu sezon İngiltere Premier Lig’den düşen Fulham’ın ardından Konyaspor’un da radarına girdiği öğrenildi. Piyasası artan Bougherra’da Trabzonspor elini çabuk tutmak zorunda. Şayet söz konusu resmi görüşmelerin ardından Cezayirli yıldızın ücreti artabilir. Öte yandan Bougherra Katar kulübü Lekhwiya’yla sözleşmesi sona erdi, bonservisi elinde bulunuyor