Trabzonspor'a müjde! UEFA savunma istedi!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Rus kulübü Rostov ile karşılaşan Trabzonspor'a müjde geldi.

Trabzonspor'a müjde! UEFA savunma istedi!
Trabzonspor'a müjde! UEFA savunma istedi!
GİRİŞ 23.08.2014 13:48 GÜNCELLEME 23.08.2014 14:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA, Trabzonspor ile yaptığı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle Rus kulübü Rostov'dan savunma istedi.

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde;

UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığımız rakibimiz Rostov kulübü, 21.08.2014 tarihinde Hüseyin Avni Akre Stadı’ndaki karşılaşmada cezalı futbolcu oynattığı gerekçesiyle UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi’ne sevk edilmiştir.

Rostov kulübü, 2011-2012 sezonunda Standard Liege – Wisla Krakov karşılaşmasındaki fiili nedeniyle 3 maç ceza alan futbolcu Reginal Goreiux’yu, geçen süre içinde cezanın infazı tamamlanmadan oynattığı gerekçesiyle Disiplin Talimatının Hükmen Mağlubiyet başlıklı 21.maddesi uyarınca UEFA Kontrol ve Disiplin  Komitesine sevk edilmiştir. 

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi 26.08.2014 (salı) günü toplanacak ve Rostov kulübünün ilk maçta hükmen mağlup ilan edilip edilmeyeceğine karar verecektir.

Takımımızın rövanş maçına ilişkin programı planlandığı gibi gerçekleştirilecektir.

YORUMLAR 5
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    ts şikayetlerle bir yerlere gelmeye çalışıyor. çıkın adam gibi yenin adam gibi kupa kaldırın bizde alkışlayalım.. ne bu mahalle kadınları gibi onu arkasından bunun arkasından iş çevir gözün yemesse çamur at .. bi gidin oynayın
    Cevapla
  • suphi urfalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih kardeş... fatih biz bu ülkede hiç kimsenin satılık olduğunu düşünmüyoruz ve kimseyi satın alarak şampiyon olmaya çalışmadığımız için o kadar yıldır sizin hesabınıza göre olmuyoruz.Ama sizin için herkesiin bir fiyatı var.....ama herkesin...aklınıza gelebilecek herkes satılıktır ve satın alınabilir...anladınız mı? ya da anlata bildim mi?
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    fatihhhh. fatih kardeş son şampiyonluğumuz hırsızlar tarafından çalındı.2010/2011 hatırlatırız.veee zaten turu geçmişiz neden bu düşmanlık.o kadarda alçalmayınız lütfen yok eğer kıskanıyorsanız bak ona bişi diyemem:D
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    komiksin fatih. fatih kardeş fenerli olduğun belli.ama benden sana tavsiye bu kadar komik duruma düşürme kendini.trabzonspor ilk şampiyonluğunu 1. lige çıktığı 1975 senesinde aldı ve 9 senede 6 şampiyonluk kazanan tek takım.lig mi, halı saha turnuvası mı belli olmayan yıllarda şampiyon olmuş takım istanbul takımlarıdır. 1958-FENERBAHÇE 1959-BEŞİKTAŞ 1960-FENERBAHÇE. bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp :))))))))))
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    trabzon'un tek umudu bu gibi yollar. 4. büyük diyorlar. 35 milyon insan trabzonun son şampiyonluğundan sonra doğdu. lig mi, halı saha turnuvası mı belli olmayan yıllarda almış 1-2 şampiyonluk 4. büyük olmuş çıkmış :D
    Cevapla