Trabzonspor'dan bir günde 3 transfer!

Trabzonspor transferin son günü Majeed Waris, Mustapha Yatabare ve Avraam Papadopoulos'u renklerine bağladı.

Trabzonspor'dan bir günde 3 transfer!
Trabzonspor'dan bir günde 3 transfer!
GİRİŞ 01.09.2014 13:42 GÜNCELLEME 01.09.2014 16:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'dan KAP'a yeni açıklama: Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiacos FC'nin profesyonel futbolcusu Avraam Papadopoulos'un, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

30 yaşındaki Avraam Papadopoulos defansın ortası ve ön liberoda görev yapabiliyor. Aris'te yetişip 2008'de Olympiakos'a transfer olan Papadopoulos 174 maçta forma giydi. Avraam Papadopoulos Yunanistan Milli Takımı'nda da 36 maça çıktı.

WARİS TRABZON'DA!

Trabzonspor Kulübü ile prensipte anlaşmaya varan Spartak Moskova'nın forvet oyuncusu Majeed Waris, Trabzon'a geldi.

İlk olarak sabah saatlerinde İstanbul'a gelen Waris, Acıbadem Bakırköy Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Daha sonra tarifeli uçakla Trabzon'a ulaşan Ganalı oyuncuyu havalimanında kulüp yetkilileri karşıladı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada; "Trabzonspor Kulübü, Spartak Moskova'nın forvet oyuncusu Majeed Waris ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Spartak Moskova takımının profesyonel oyuncusu Majeed Waris ile kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

YATABARE KAP'A BİLDİRİLDİ!

Trabzonspor, Mustapha Yatabare için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi: "Fransa Ligue_1 takımlarından En Avant de Guingamp'ın profesyonel oyuncusu Mustapha Yatabare'nin, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Trabzonspor, daha önce Oscar Cardozo, Carl Medjani, Kevin Costant, Fatih Atik, İshak Doğan, Mehmet Ekici, Musa Nizam, Gökhan Karadeniz, Esseid Belkalem ve Salih Dursun'u kadrosuna katmıştı.

YORUMLAR 6
  • suphi çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    sadriciler,faruk çular,beleşçiler. siz bu sene bir zahmet susar mısınız? biz 10 sene size sabrettik.siz de 2 yıl sabredin mahsuru yoksa
    Cevapla
  • Osman Avni Baltalı 9 yıl önce Şikayet Et
    "Uzun Toplarla". Sanırım "Uzun Toplarla" gol arayacağız bu sezon.!!
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 9 yıl önce Şikayet Et
    HİÇ İSTEMEM AMA HAKİM GÜÇLER BU YIL TRABZONSPOR U ŞAMPİYON YAPACAKLAR.... öyle şampiyonluğun içine tükürürüm.. biz fenevmiyiz.
    Cevapla
  • HÜSEYİN ARPACI 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞİN SONUNA BAK SEN. bu işin sonu felaket arkadaşlar,bu adam 2 ay sonra kaçar gider ve yine olan TRABZONSPORA olur bence küme bile düşebilir eğerki başarılı olamaz ise.
    Cevapla
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Antrenor getiriyorlar, adam resmen 12 tane pahali pahali oyuncular aldirdi, gelde bende bu takimi basaridan basariya goturmim sonra dicekler ki ne iyi antrenormus ulen kardesim milyonlar gitti gelde basarili olmasin??!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle