Trabzonspor'dan RTE açıklaması

Trabzonspor, Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisinin yalnızca kendilerine ait olduğunu bildirdi.

Trabzonspor'dan RTE açıklaması
Trabzonspor'dan RTE açıklaması
GİRİŞ 12.09.2014 00:16 GÜNCELLEME 12.09.2014 00:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisinin yalnızca kendilerine ait olduğunu bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden Yönetim Kurulu adına yayımlanan açıklamada, Trabzonspor'a ait olan ve hali hazırda inşaatı süren Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkının Trabzonspor Kulübü için önemli bir gelir kaynağı olduğu belirtilerek, "İsim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisi de yalnızca Trabzonspor Yönetim Kurulu'na aittir" ifadesine yer verildi.

Yönetim Kurulunun isim hakkıyla ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü vurgulanan açıklamada, şöyle devam edildi:

"Böylesi önemli bir müsabaka öncesinde, Akyazı Spor Kompleksi'ni Trabzonspor'a kazandıran sayın Cumhumbaşkanımızın ismini, kendi bilgisi ve izni olmadan bu projede geçirmenin uygunsuz ve zamansız olduğunu düşünmekteyiz. Kaldı ki Sayın Cumhurbaşkanımız, teşrifleri ile onurlandırdıkları Akyazı Kompleksi'nin temel atma töreninde, 'kompleksin adını Trabzonspor kamuoyu belirlesin' diyerek konuya net bir şekilde nokta koymuştur. Trabzonspor sevdalılarının bu konu ile ilgili farklı açıklamalara itibar etmemesini rica ederiz."

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin meclis toplantısında, oy çokluğu ile kabul edilerek gündeme alınan Akyazı Spor Kompleksi'nin yapıldığı alana "Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" ismi önerisi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür Komisyonu tarafından bugün onaylanmıştı.

YORUMLAR 2
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    2010-2011 şampıyonluk kupamız sayın cumhurbaşkanının ta kendısındedır bır zahmet verırlerse kupamızı ozaman duşunulür...aksı takdırde o ısım şehırde ınfıal yaratır
    Cevapla
  • muzaffer 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocanın dediği gibi sada oyun yönlendiren yıldızlar dildir oldu ve rakibin port edilemedi çünkü bizim üç katılımı koşulan. Onur r ilk müdahaleyi yapıyor il onbeş dışından gelen 9 numaralı formayı giyen İzlanda ikinçi müdahale yapıyor bizim defans uyuyor.ben onur olsaydım birdaha o formayı giyme kariyerini ayak altına sermezdim. Kırmızı kartı kimse konuşmuyor adam elle müdahale ederimi Burak uykuda.hem onur bu turnuvanın dışında onur tff kendini temizleyecek başka çamur arasın.
    Cevapla