Onur'dan çok konuşulacak sözler

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak, Başakşehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından patladı.

GİRİŞ 23.09.2014 00:45 GÜNCELLEME 23.09.2014 00:56
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya eleştirilerde bulunarak, "26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum" dedi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan ve oldukça sinirli olduğu görülen milli kaleci, Trabzonspor'un hakkının yendiğini savunarak, "En son hakemlere bahane bulmak isterim. Şu ana kadar demeçlerimde hakemleri eleştirmedim. Ben anlayamıyorum, katlediyorlar. Öyle bir şey ki unutulmasın, bakılsın. Yediğimiz golden önce faul var ve oyun devam ettirildi. Hakeme bir şeyler söylüyoruz, bizi tahrik edici gülümsemeler, 'başımdan git' tarzı konuşmalarla karşılaşıyoruz" diye konuştu.

Onur Kıvrak, Türk futbolunda güvensiz bir ortamın olduğunu ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Burada neyin mücadelesini veriyoruz. Trabzonspor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır. Avrupa'da ülkemiz için puanlar alıyoruz. Bizim sayemizde takımlarımız Şampiyonlar Ligi tehlikesiyle karşılaşmıyor. Ancak ülkemizde Trabzonspor bu haritadan çıkarıldı mı, ben mi bilmiyorum? Ülkemizin bir takımıyız. O kadar güvensiz bir ortam var ki neyin mücadelesini vereceğimizi bilmiyorum. 26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. O kadar doluyum. Yıllardır hep aynı şeyler, gerçekten sıkıldım."

YORUMLAR 39
  • melisa 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz kazanana kadar değil ölene kadar trabzonluyuz fenerlilerle de işimiz olmaz anca şike yaparsınız
    Cevapla
  • garamithat 9 yıl önce Şikayet Et
    senin yüzünden izlandaya bile yenildik sesini kesde biraz kalecilik ögren anca konuşsanız
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Sahadan kacan, maclari nasil aldigi malum olan bir takimin tarafdari .Basbakana yat kalk dua et
    Cevapla
  • Han 9 yıl önce Şikayet Et
    "sadece futbol" anlayışına sahip tek kulüp başakşehirspor. Geride kalanın tamamı, yöneticisiyle, taraftarıyla ve oyuncusuyla bu olayı fazla abartıyor ve duygularıyla hareket ediyor. Mesele gayet basittir ki, oynarsın vede kazanırsın. Ha hakem hatası olmaz mı? İnsanın olduğu her yerde vardır hata. Bana kimse maval okumasın, TS lehine olan bir sürü hakem hatası bulurum 10 dakikalık google araştırmasıyla. Boşuna konuşmayın Üstad google herşeyi bilir. onun için sürekli mazlum edebiyatı da yapmayın. Burdan size ekmekde çıkmaz, gupa da...
    Cevapla
  • BİLAL 9 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaşım bu takımın yöneticileri o kadar çok ağlayıp ajitasyon yaptıki artık futbolcuları bile ağlamaya zırlamaya başladı.Onur gerçekten yetenekli bir kaleci ama kendini geliştirdiği konu ağlayıp sızlanma olmamalı.Bırakırsan bırak futbolu kimin umurunda olur ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle