Schalke maçı sonrası 1 Türk kazada öldü

Schalke 04-Galatasaray maçından dönüşte geceyi bir otoparkta araç içinde geçirmek isteyen 4 Türk genci iki TIR'ın arasında kaldı. Kazada gençlerden ikisi öldü, diğerleri de ağır yaralandı.

Schalke maçı sonrası 1 Türk kazada öldü
Schalke maçı sonrası 1 Türk kazada öldü
GİRİŞ 14.03.2013 12:54 GÜNCELLEME 14.03.2013 12:54

Galatasaray'ın Schalke 04 maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkması herkesi sevinçe boğarken Avrupa'nın birçok bölgesinden gelen binlerce Galatasaray taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı. Waldkraiburg'dan yola çıkan dört Türk genci de yine bu düşüncelerle gittikleri maçın ardından galibiyetin ve turun sevincini Gelsenkirchen stadında yaşadı. 700 kilometrelik mesafeden gelen dört arkadaş dönüş yolunda geceyi Wiesbaden otobanındaki park alanında arabanın içinde dinlenerek geçirmek istedi. Soğuk ve karlı havanın da etkisi ile dolu olan park alanına park eden araç sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde hızla gelen bir TIR'ın arkadan çarpması sonucu gerçekleşen zincirleme kazada iki TIR'ın arasında kaldı.

Feci kazada ön koltukta oturan iki genç hayatını kaybederken arka koltuktaki diğer iki genç ise ağır yaralandı. Waldkraiburg'u yasa boğan bu acı kazada hayatını kaybeden Gökhan Orbay'ın üniversite eğitimini yeni tamamlamıştı ve nişanlıydı. Hayatını kaybeden diğer Türk genci Serkan Sağlam ise yeni evli ve bir çocuk babasıydı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…