Otomobil ikizlerin üstüne düştü

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 27 yaşındaki Erdem Ekim'in kullandığı otomobil, yoldan çıkarak 6 metrelik duvardan, bir işyeri önünde oynayan ikizler 5 yaşındaki Ümmühani Rümeysa ve Zeynep Sultan Süvari'nin üzerine düştü.

Otomobil ikizlerin üstüne düştü
Otomobil ikizlerin üstüne düştü
GİRİŞ 24.03.2013 10:50 GÜNCELLEME 24.03.2013 10:50

İkiz kardeşler kazayı hafif yaralı atlatırken, sürücü Erdem Ekim yaşamını yitirdi.

Mersin istikametinden Antalya yönüne seyreden Erdem Ekim'in kullandığı 07 N 9544 plakalı otomobil, hatalı sollama nedeniyle dün saat 19.00 sıralarında Devlet Hastanesi Kavşağı'nda İlyas Yılmaz yönetimindeki 07 HBB 08 plakalı kamyonetin sol ön tekerleğine çarptı. Kontrolden çıkan otomobil kaldırımı aşarak, 6 metre yükseklikteki istinat duvarından Karagözler Apartmanı girişinde beyaz eşya mağazası önüne düştü. Burada oynayan ikizler Ümmühani Rümeysa ve Zeynep Sultan Süvari, otomobilin altında kaldı. İşyerinin önündeki eşyaların üzerinde yan vaziyette asılı kalan otomobilin altındaki ikizler, çevredekiler tarafından çıkarılarak özel bir araçla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

KALBİ DURDU

Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Erdem Ekim'e ilk müdahale, araç içinde yapıldı. Otomobilin ön kısmının kesilmesinin ardından kurtarılan sürücünün kalbinin durduğu belirlendi. Yarım saatlik müdahale sonunda kalbi yeniden çalıştırılan Ekim, Alanya Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Ekim, doktorların çabalarına rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Yaralı ikizlerin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. Ümmühani Rümeysa ve Zeynep Sultan'ın otomobilin eşyaların üzerinde asılı kalması sonucu kazadan hafif yaralı kurtuldukları belirtildi. Kamyonet şoförü İlyas Yılmaz ise ifadesinde, otomobilin aniden aracına çarptığını ve yoldan çıktığını söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek