Kontrolden çıkan otomobil minibüse çarptı

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobil minibüse çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü 52 yaşındaki Sinan Metin öldü.

Kontrolden çıkan otomobil minibüse çarptı
Kontrolden çıkan otomobil minibüse çarptı
GİRİŞ 17.04.2013 11:07 GÜNCELLEME 17.04.2013 11:07

Kaza, dün akşam D-110 Karayolu üzerinde, Küçük Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Malkara'da bir arkadaşından emanet aldığı 34 EC 0801 plakalı otomobille Malkara'dan Tekirdağ'a giden Sinan Metin, Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi.

Karşı şeride geçen otomobil, Tekirdağ'dan Malkara'ya seyir halinde olan 40 yaşındaki İsmail Bayılmış yönetimindeki 22 FV 175 plakalı minibüse çarptı. Karşı şeride geçen otomobilin sürücüsü Sinan Metin olay yerinde can verdi. Kazada, minibüs sürücüsü İsmail Bayılmış ve yanında bulunan arkadaşı 41 yaşındaki Cafer Çatal yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

EMNİYET KEMERİNİ TAKMAMIŞ

Polis ekipleri, otomobil sürücüsü Sinan Metin'in hava yastığının açılmasına rağmen kemeri takılı olmadığı için araç içinde savrularak başını ön cama sert bir şekilde çarptıktan sonra öldüğünü belirledi. Cesedi otomobil içerisinden çıkarmakta güçlük çeken polis ekipleri daha sonra Malkara Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım ekiplerinden yardım istedi. Otomobilin açılmayan kapısı kaza kırım ekiplerince kesilerek açıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Sinan Metin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Üzerinden ehliyet ve nüfus cüzdanı çıkmayan Sinan Metin'in otomobilinde, ruhsatsız olduğu belirtilen kurusıkıdan bozma bir tabanca bulundu. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından delil torbasına konulan tabanca daha sonra incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...