Okul servisi kaza yaptı / İZLE

Edirne'de Selimiye Meydanı'nda kutlanacak olan 23 Nisan törenlerine giden Trakya Birlik İlkokulu öğrencilerinin bulunduğu servis aracı kaza yaptı. Kazada 6 öğrenci hafif şekilde yaralandı.

GİRİŞ 23.04.2013 12:24 GÜNCELLEME 23.04.2013 12:28

Kaza, sabah 09.25 sıralarında 1. Murat Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ile Güngör Mazlum Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Trakya Birlik İlkokulu'ndan aldığı öğrencileri Selimiye Meydanı'ndaki törenlere götürmek isteyen Murat Bekler idaresindeki 22 S 0087 plakalı öğrenci servisi Yaşar Konca idaresindeki 16 ZN 105 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan kamyonet park halindeki 39 SN 222 plakalı başka bir araca çarptı. Kazada, içinde 15 öğrenci ve öğretmenin bulunduğu öğrenci servisindeki 6 çocuk hafif şekilde yaralandı. Yaralı öğrenciler kısa sürede olay yerine gelen ambulanslarla Selimiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan sonra bayrama gidemeyen öğrenciler ise servis aracında bulunan ve törenlerdeki resmi geçitte kullanacakları bayrak ve flamalarla kaza mahallinde kaldı.

Kaza yapan öğrenci servisinde bulunan ve yara almadan kurtulan öğrencilerden Serkan Sevinç, "23 Nisan törenleri için Selimiye Meydanı'na gidiyorduk. Birden çarpıştık. Çok kötü bir şeydi bana bir şey olmadı ama arkadaşlarıma üzüldüm" dedi.

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde tören alanına öğrencileri götüren servis aracı yolda seyir halinde iken yan yoldan gelen kamyonet öğrenci servisine çarpıyor. Kamyonet çarpmanın etkisi ile park halindeki başka bir araca çarparak durabiliyor.
Polis kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi