Kazaya bakarken kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı

Takla atan otomobile bakan şoför TIR'ı yolun ortasına devirdi: 2 ölü, 3 yaralı.

Kazaya bakarken kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı
Kazaya bakarken kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 15.05.2013 16:57 GÜNCELLEME 15.05.2013 16:57

Kayseri karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip 3 takla atarak şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan karı koca yaşamını yitirirken, sürücüsü ise yaralandı. Bu sırada seyir halindeyken kazaya bakan bir Tır sürücüsü, aracını yoldan çıkardı. Kontrolden çıkan Tır, yeniden girdiği yolun ortasına devrildi. Kazada yaralanan Tır şoförü camdan yola fırlarken, oğlu da hafif yaralandı. Her iki kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

TAKLA ATARAK DEVRİLDİ

Ankara'dan Kırşehir istikametine giden Bekir Öktem idaresindeki 06 HA 185 plakalı otomobil, Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Yeniyapan köyü yakınlarında sürücüsünün düz yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 3 takla atarak şarampole yuvarldı. Kazada, otomobilde bulunan aynı aileden Ali Rıza Öktem (87) ile kimliği tespit edilemeyen eşi olay yerinde can verdi. Kazada sürücü Bekir Öktem (58) ise ağır yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

TIR ŞOFÖRÜ KAZAYA BAKTI, ARACINI DEVİRDİ

Bu sırada İstanbul'dan Malatya'ya kargo götüren Şahabettin Ülkü (47) yönetimindeki 44 FB 503 plakalı Tır, sürücüsünün kazaya bakıp, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracını yoldan çıkarıp, toprak zemine kaptırdı. Bu sırada dengesini kaybeden Tır, 150 metre kadar gittikten sonra yolun ortasına devrildi. Kazada Tır sürücüsü Şahabettin Ülkü camdan dışarı fırlarken, oğlu da kazayı hafif sıyrıkla atlattı.

NE OLUR ÖLME BABA

Devirdiği Tır'ın camından fırlayıp yaralanan sürücü Şahabettin Ülkü'nün yolun ortasına yaralı olarak yattığını gören oğlu Ali Ülkü (23) göz yaşlarını tutamadı. Babasının yanına gelen Ali Ülkü, "Ne olur ölme baba" diye haykırdı. Baba Şahabettin ise bu sırada "iyiyim oğlum, merak etme" diyebildi.Kaza yerine gelen Bölge Trafik ile Kırıkkale Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri kaza yerinde tedbir alırken, Kırıkkale-Kayseri karayolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı