Kamyonetin çarptığı öğrenci öldü

Kayseri'de yolun karşısına geçmeye çalışan ilkokul öğrencisi ve annesine araba çarptı. Öğrenci hayatını kaybederken annesi ağır yaralandı.

GİRİŞ 25.05.2013 13:54 GÜNCELLEME 25.05.2013 14:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, Kayseri-Malatya karayolu Mimar Sinan bölgesi. Şirintepe Mahallesi Sağlık Ocağı karşısında meydana geldi. Şehir merkezi istikametine giden O.E. yönetimindeki 38 PH 694 plakalı tehlikeli madde taşıyan kamyonet, yolun karşına geçmeye çalışan Döne Taşçı ve oğlu Yunus Emre Taşçı'ya (7) çarptı. İlkokul 1. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Taşçı hayatını kaybederken annesi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazadan sonra karayolunda araç trafiği kısa süreli aksadı. Kazayı görenler, anne ve çocuğun yaya geçidini kullandığını, kamyonetin hızlı olduğunu söyledi. Aynı noktada sıklıkla kaza olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri de üstgeçit yapılmasını istedi. Kamyonetin şoförü O.E. gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • germirli 10 yıl önce Şikayet Et
    OLAY SADECE KAZA DEĞİL .................... yapımı yılan hikayesine dönen o yolda daha çok can gider son 6 aylık kaza istatistiğine bakılsın o yolun ne görülecek daha geçen hafta sonu iki araç kafa kafaya çarpıştı,yol gidiş geliş hiç bir önlem uyarı ikaz yok sadece bir iki tane kuka var onlarda rüzgardan uçtu gitti,Rabbim aileye sabır versin,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki