Çorum'da kaza: Rektör ve 4 kişi yaralandı

Çorum'da iki otomobilin çarpıştığı kazada, 5 kişi yaralandı. Aynı otomobilde bulunan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Reha Metin Alkan ve işadamı Mustafa Yağlı ile diğer otomobilde bulunan 3 yaralı hastanede tedavi altına alındı.

Çorum'da kaza: Rektör ve 4 kişi yaralandı
Çorum'da kaza: Rektör ve 4 kişi yaralandı
GİRİŞ 19.06.2013 10:53 GÜNCELLEME 19.06.2013 10:53

Kaza dün gece yarısı Çorum Buharaevler Mahallesi Doktor İlhan Gürel Caddesi'nde meydana geldi. Yağmaksan makine firmasının sahibi Mustafa Yağlı yönetimindeki 19 TP 995 plakalı otomobil, 21 yaşındaki Muhammet Altınparmak'ın kullandığı 19 UL 524 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada Mustafa Yağlı, aynı araçta bulunan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan ve diğer araçta bulunan sürücü Muhammet Altınparmak, 19 yaşındaki Emre Aslan ile yine aynı yaştaki Yunus Emre Bıyık yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Rektör Prof.Dr.Alkan ayakta tedavi edilirken, Mustafa Yağlı ise omuzundaki yaralanma nedeniyle tedavi altına alındı. Yağlı, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Tedavileri yapılan diğer üç yaralının ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Hastaneden taburcu edilen Rektör Prof.Dr.Reha Metin Alkan, "Hepimizi Allah korudu. Çok şükür bizim de karşı tarafın da sağlık durumları iyi" dedi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri