LPG'li araç alev aldı 4 kişi yaralandı

İpsala'da meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası LPG 'li araç alev aldı, LPG tankının patlamaması faciayı önledi.

LPG'li araç alev aldı 4 kişi yaralandı
LPG'li araç alev aldı 4 kişi yaralandı
GİRİŞ 30.06.2013 06:31 GÜNCELLEME 30.06.2013 06:31

Edinilen bilgiye göre, kaza Edirne'nin İpsala İlçesi'ne bağlı İbriktepe Beldesi ile Hacı Beldesi arasında meydana geldi. Hacı Beldesi'nden İbriktepe Beldesi istikametine seyir halinde olan Mehmet Özkalan (28) yönetimindeki 39 LD 188 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen ve Hacı Beldesi istikametine seyreden Ali Özer (19) yönetimindeki 34 AZ 5913 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Özkalan yönetimindeki LPG'li otomobil birden alev almaya başladı. Olay yerinin yanında bulunan vatandaşların yardımıyla yanan araçtan çıkarılan sürücü Mehmet Özkalan ile yanında yolcu olarak bulunan Ali Özkalan (54), yaralanırken, diğer araç sürücüsü Ali Özer ile yanında bulunan Büşra İpek'te (16) kazada hafif şekilde yaralandı.

Yaralılardan; Ali Özkalan, Mehmet Özkalan ve Büşra İpek, olay yerinden geçen araçlarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ali Özer ise olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza sonrası araçta çıkan yangın, İpsala'ya bağlı Hacı Beldesi ve İbriktepe Beldesi'nden gelen itfaiyelerle söndürülürken, LPG tüpünün patlamaması ise büyük bir faciayı engellemiş oldu. Yanan araç kullanılmaz hale gelirken, kaza nedeniyle kısa süre trafiğe kapanan yol, vatandaşlar tarafından araçların yol kenarına çekilmesiyle kontrollü olarak trafiğe açıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!