Konya'da feci kaza: 5 ölü, 5 yaralı

Konya'da, 3 aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 30.06.2013 09:47 GÜNCELLEME 30.06.2013 15:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, saat 08.00 sıralarında Konya Seydişehir karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Üç aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.

Yaralanan 5 kişi de olay yerine sevk edilen ambulanslarla Konya'daki hastanelere kaldırıldı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Konya'da üç aracın karıştığı trafik kazasında ölen ve yaralanların kimlikleri tespit edildi.

Polis ve jandarma ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarını tamamlamasının ardından yaşamını yitirenlerin cenazeleri Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin Fatma (49) ve eşi İbrahim (51) Navruz, İlknur (19) ve eşi Ramazan (25) ile çocukları Yusuf Emir Navruz (1); yaralananların da Cumali Navruz, Mustafa, Muammer, Ahmet ile Ali Ünal olduğu öğrenildi.

Navruz ailesinin, Konya'da cezaevinde bulunan yakınlarını ziyaret etmek için Seydişehir ilçesinden yola çıktıkları belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Kazada ölenlere Allah rahmet etsin, yaralılara da şifa versin... Türkiye'de trafik kazaları asla bitmez, giderek de artar!. Arabanın koltuğuna oturan alçak dağları ben yarattım edasıyla, herkesten ve her şeyden daha önemli ve öncelikli sanıyor kendisini! Trafik kurallarına uymak şöyle dursun, kuralları bizzat ve bilerek çiğnemek en büyük eğlencesi vatandaşın! Emniyet kemeri takmayınca ötüyor diye adamlar oraya uygun bir parça bile üretmişler! Eğer mobeseler ve ya da trafik kontrolleri olmasın bu ülkede kimse kurallara uymaz! Hata yaptığında özür dilemek şöyle dursun bir de pişkin pişkin el kol hareketleri ile üste çıkanları mı ararsın, kendisinden daha iyi şoför varsa beri gelsin edasıyla makas atıp ralli yapanları mı ararsın, tehlikeli bir şekilde arkadan takip eden, takip mesafesi diye bir şeyi hayatında bir kere bile duymamış cahil cühelaları mı ararsın ne ararsan var! Yollar genişledikçe kazalar artıyor! Bir milletin medeniyet seviyesi en çok trafikte belli olur! Gerçekten de EĞİTİM ŞART!!!
    Cevapla
  • Eral eral 10 yıl önce Şikayet Et
    yolun o bölümü çok tehlike arzediyor. yol bölünmüş yol ama diğer tarafta çalışma olduğu için gidiş geliş. çok az uyarı levhası olduğu için bölünmüş yol hissi veriyor. yetkililer biran önce orayı bitirtmeli.
    Cevapla
  • Hasan AK 10 yıl önce Şikayet Et
    ACİLLLL..... Yıllardır kaza görüntülerine bakıyorum. parçalanmış araçların tamamına yakını eski Renault, doğan , şahin, kartal vs... yetkililer zamanında birilerini zengin etmek için bu araçların seri üretimine izin verdiler. 1978 den 2001 yılına kadar ürettiler Toros tipi araçların kaloriferi bile yok.. millet çorum kaloriferini icat etti. hiçbir donanımı olmayan bu araçların acilen trafikten çekilmesi lazım.. vatandaşın ayağımı yerden kessin tabiri daha çok gerçekleşeceğe benziyor. evet ayağı yerden öyle bir kesiyor ki bir daha basabilene aşk olsun... Yazık çok yazık..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı