Tatil yolunda kaza: İkisi çocuk 6 yaralı

Bursa'daki trafik kazasında, ikisi çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar, cankurtaranlarla hastanelere kaldırıldı. Yaralananlardan Özgür Adıyaman ve Eren Göktepe Adıyaman'ın tatil yolunda olduğu öğrenildi.

Tatil yolunda kaza: İkisi çocuk 6 yaralı
Tatil yolunda kaza: İkisi çocuk 6 yaralı
GİRİŞ 27.07.2013 14:51 GÜNCELLEME 27.07.2013 14:51

Sabah saatlerinde Nilüfer ilçesi Bursa-İzmir otoyolunun Yolçatı mevkisinde meydana gelen kazada Murat Günay idaresindeki 34 DS 2021 plakalı otomobil, iddiaya göre şerit değiştirirken aynı şeritte seyreden makine mühendisi Özgür Adıyaman'ın (34) kullandığı 34 HU 0645 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araba da takla attı, Günay'ın kullandığı otomobil yoldan çıktı.

NİYET TATİLE, KISMET HASTANEYE

Kazada, tatile gittikleri öğrenilen Özgür Adıyaman ve eşi Evren Göktepe Adıyaman ile diğer otomobilin sürücüsü Murat Günay, eşi Alime Reyhan Günay (36),e çocukları Kerem (5) ve Yeşim (1) yaralandı. Yaralılar, Çekirge Devlet ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile jandarma ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptı. Kaza yerine gelen Adıyaman'ın arkadaşı, "Özgür ve eşi tatile gidiyordu." dedi. Kazayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
IMF'den Türkiye açıklaması