Ödemiş'te kaza: 1 ölü!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Ödemiş'te kaza: 1 ölü!
Ödemiş'te kaza: 1 ölü!
GİRİŞ 30.07.2013 19:43 GÜNCELLEME 30.07.2013 19:43

Edinilen bilgilere göre, saat 17.00 sıralarında, Birgi'den Ödemiş'e seyir halinde olan Ozan Eryılmaz (25) yönetimindeki 35 ZST 17 plakalı araç ile karşı istikametten gelen Alim Altıntaş (39) yönetimindeki 45 LL 881 plakalı kamyonet Bayezitler köyü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı.

Ödemiş'ten bir cenazeye katılmak için Birgi'ye gelen CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş (54) ve istifa eden CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş'i (55) taşıyan ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez (45) yönetimindeki 35 VP 972 plakalı araç da kazaya karışan kamyonete arkadan çarptı.

35 ZST 17 plakalı araçta yolcu olarak ön koltukta bulunan iki çocuk babası olduğu öğrenilen Mehmet Kandemir hayatını kaybetti, sürücü Ozan Eryılmaz ağır yaralandı. Ödemiş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Eryılmaz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kandemir'in cansız bedeni araçtan AKS ekiplerinin çalışmasıyla çıkartılabildi. Kandemir'in yakınları kaza yerine akın ederken, eşinin ve yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.
Cenaze için Birgi'ye giderken karıştıkları kazada hafif yaralanan CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, eski belediye ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Eriş ve ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu