Antalya'daki feci kazada ölü sayısı 7'ye çıktı

Antalya'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu üç arabanın karıştığı kazada 7 kişi öldü.

Antalya'daki feci kazada ölü sayısı 7'ye çıktı
Antalya'daki feci kazada ölü sayısı 7'ye çıktı
GİRİŞ 09.08.2013 19:54 GÜNCELLEME 10.08.2013 15:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Korkuteli-Elmalı karayolu, Beğiş Ovası mevkisinde dün saat 17.00 sularında meydana gelen kazada, Elmalı yönüne seyir halinde olan Mustafa Falay (63) yönetimindeki 07 FMJ 44 plakalı jiple karşı yönden gelen Aziz Gale'nin (57) kullandığı 07 KE 679 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı.

Bu sırada Elmalı yönünden gelen 07 ETN 37 plakalı otomobil de Gale'nin kullandığı arabaya arkadan çarptı. Kazada Aziz Gale, Asiye Gale (56), Zeliha Dursun (33) ve Tuğçe Dursun (6) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı arabadaki Esra Gale, Rana Gale ve Tuba Dursun ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ayrıca jipin sürücüsü Mustafa Falay olay yerinde, eşi Hatice Falay (62) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralılardan 2 yaşındaki Rana Gale de bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • Duramayan Adam 10 yıl önce Şikayet Et
    Kazaların sebebleri. Kazaların sebebleri ya uykusuzluk, ya "ben usta şöförüm" yada bakımsız araçlardan meydana gelmektedir.
    Cevapla
  • fahrettin aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    hız olmazsa kaza olmaz.. hız ihlaline agır para cezası en an 3 bin tl uyarı cezası akabinde 6 bin ve araç men edilmeli ehliyet ise süresiz geri alınmalıdır.ülkemizde her trafik kazası kaza deyildir.kaza olarak kabul edecegimiz kazalar ancak araçlarda anıden oluşabilen teknık arıza sebeplerinden kaynaklanan kazalara kaza adı verilmelidir.sürücü hatalarından kaynaklanan kazalar cineyettir.ve buna kaza denmemelidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek