Motosiklet tutkunu genç kazada can verdi

İzmir Torbalı'da bölgesel olarak düzenlenen birçok yarışmada dereceye girip şampiyonluk elde eden motosiklet tutkunu Serhat Çağrı Şentürk(23) geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Motosiklet tutkunu genç kazada can verdi
Motosiklet tutkunu genç kazada can verdi
GİRİŞ 26.08.2013 11:14 GÜNCELLEME 26.08.2013 11:14

Şentürk'ün, kasksız kullandığı yarış motosikletinin kontrolünü kaybedip başını refüjdeki kaldırıma çarparak yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza anı mobese kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Torbalı'yı yasa boğan trafik kazası, Cemali Tuncel Bulvarı'ndaki kavşakta bugün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Ödemiş ilçesinde bir bankanın şubesinde çalışan güvenlik görevlisi Serhat Çağrı Şentürk, iddiaya göre, arkadaşlarıyla vakit geçirdikten sonra ailesiyle yaşadığı evine gitmek üzere 35 TMK 48 plakalı yarış motosikletiyle yola çıktı. Mesafenin kısa olması nedeniyle kask kullanmadığı belirtilen Şentürk, kavşakta henüz bilinmeyen bir nedenle motosikletinin kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan yarış motosikleti devrildi, Şentürk de yere düşüp refüjdeki kaldırıma başını çarptı.

Serhat Çağrı Şentürk'ü görenler, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Şentürk, ambulansla kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayı öğrenip hastaneye koşan yakınları acı haberle yıkıldı.

Çevresinde spora düşkünlüğü, motosiklet tutkusuyla tanınan Serhat Çağrı Şentürk'ün, bölgesel yarışmalarda birçok kez dereceye girdiği ve şampiyonluklarının da bulunduğu belirtildi.

Şentürk'ün, geçen yıl Torbalı'daki yerel bir gazetenin muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle gençlerden, motosiklet kullanırken kask takmalarını, kurallara da uymalarını istediği ortaya çıktı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak