Feci kazayı özetleyen kare!

Edirne'de, hafif ticari araçla kafa kafaya çarpışan otomobilin hız kadranı 110 kilometrede takılı kaldı. Otomobilin 2 parçaya ayrıldığı kazada bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 24.10.2013 22:09 GÜNCELLEME 25.10.2013 00:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 19.45 sıralarında Edirne-Süloğlu yolu 3'ncü kilometrede meydana geldi. Edirne istikametine giden 24 yaşındaki Yücel Mert yönetimindeki 22 EY 988 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 50 yaşındaki Mustafa İşbilen idaresindeki 22 DS 092 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası iki araçta hurda yığınına dönerken, motor ile ön takım aksamı otomobilin iskeletinden ayrılırken, hız kadranı 110 kilometrede takılı kaldı. İkiye ayrılan otomobil kaza yerinden 100 metre ileride durabildi.

Kazayı görenler hemen jandarma, sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa İşbilen ile otomobilde bulunan sürücü Yücel Mert ve yanındaki Şenol Mert ve Nurten İdris'i ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen otomobil sürücüsü Yücel Mert hayatını kaybetti. Tedavileri süren yaralılardan Mustafa İşbilen'in de hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Otomobilde yapılan incelemede ise arka koltuğun üzerinde bira şişesi bulundu. Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Hel Fodul 10 yıl önce Şikayet Et
    hismail aslantaş, insan kalitesini artırmak derken biraz kendi kalitene baksan keşke. beğenirsin beğenmezsin %50 oy almış bir partiden bahsederken ağzının kalitesini biraz düzeltsen iyi olur. senin gibiler yüzünden insan eleştirecek olsa bile hükümeti eleştirmekten vazgeçer, sana lafını yedirir böyle. eğer hatırlarsan geçen aylarda hükümet alkol satışı ile ilgili bir düzenleme yaptı. ama kara cahil geziciler sanki zıkkımlanmaları engelleniyormuş gibi ortalığı yakıp yıktılar. acaba insan ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik bu düzenlemeye senin gibiler destek verdiler mi? verdiyseniz ne ala, ama vermediğiniz için söyledikleriniz de boş laflardan öteye geçmiyor. yani alayınız kuru LAKIRDIsınız.
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    şişeyi oraya yapıştırmaşlarmı. ilginç 110 ile carpışıcaksın şişe orada öylece kalacak oylemi siz kımı kandırıyorsunuz
    Cevapla
  • H.İsmail ARSLANTAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Daha Çok Sızlanırız. Şunu kabul etmemiz gerekiyor (Özellikle AKP aşığı ve başbakan karasevdalısı arkadaşlara): Bu ülkenin insan kalitesini artırmadan ekonomik refahını yükseltmenin bireylere ve topluma huzur ve mutluluk getirmeyeceğini çok derinden hissetmemizin kaçınılmazlığı. Burada AKP borazanlığı yapacağınıza bu derin sorunları çözecek adımların niçin atılmadığını Aklı Karışıklar Partisi iktidarına sormak gerekiyor. Aslında onların böyle derin konularla ilgileri yok. Başbakanın sağa sola efelenmesi, zaten zavallı olan muhalefetle dalga geçmesi dışında elle tutulur bir icraatları yok. Zihniyeti bozuk derin devletten kurtulup kendi dünya görüşüne uygun bir derin devlet oluşturma peşindeler. Çünkü devlet gücüyle zulme uğrayan biz isek kötü; biz bu gücü kullanarak zulm edersek bunun adı devlet otoritesi: Bunun lisana yansıması ise: HERKES HADDİNİ BİLECEK... lakırtısı
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Alkollü Araç Kullanmak. Bilinçli Taksirle Adam Öldürmeye Teşebbüs'ten yargılayacaksınız bunları.. Dünyanın pek çok ülkesinde alkollü araç kullanmanın cezası hapistir.. Ki vatandaş alkol almadan önce tedbirini alır, anahtarları arkadaşına verir ya da taksisini ayarlar da öyle içer.. Uygulayın aynen.. Burada alkollü şöföre zerre acımıyorum ama ya karşıdan gelen? Adamın günahı neydi? Niye vatandaşı böyle katiller karşısında mazlum bırakıyorsunuz?
    Cevapla
  • Hel Fodul 10 yıl önce Şikayet Et
    bir dost, ister inan ister inanma. alkolün şişede durduğu gibi durmadığı çok kere kanıtlanmış bir olgudur artık. önemli olan şişenin koltuğun üstünde kalıp kalmaması değil. o şişenin içindekinin kaç masum vatandaşın canına mal olduğu, kaç masum çocuğu anne babasız bıraktığı, kaç yuvayı yıktığı ve kaç kişinin hayatını kararttığıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!