Konya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişide yaralandı.

Konya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Konya'da feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 21.11.2013 00:39 GÜNCELLEME 21.11.2013 00:39

Kaza, akşam saatlerinde Seydişehir ilçesi'ne bağlı Ortakaraören Kasabası İğdiş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ali Sergin (16) idaresindeki plakasız motosiklet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan traktör römorkuna arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mehmet Ali Sergin ve arkadaşı Abdullah Kulaksız (15) yola düştü. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerin yaptığı incelemeler sonucu Abdullah Kulaksız'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayı yaralı olarak atlatan sürücü ise ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza mahalline gelen Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemeler sonucu ceset otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Abdullah Kulaksız' ın Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi 2. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenilirken, kazayı duyarak olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Kazada hayatını kaybeden Abdullah Kulaksız' ın bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında “Kendin ol. Çünkü hayat başkası olmak için çok kısa” sözünü paylaştığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı