Ambulans ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Şanlıurfa'da, göreve giden ambulansla, astsubay Ahmet Takkaç'ın kullandığı otomobil çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 7 kişi yaralandı.

Ambulans ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Ambulans ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı
GİRİŞ 28.11.2013 00:08 GÜNCELLEME 28.11.2013 00:08

Kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa-Mardin Karayolunun Çevreyolu Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, göreve giden 43 yaşındaki Hasan Baydar yönetimindeki 63 E 8849 plakalı ambulans ile il jandarma komutanlığında görevli 33 yaşındaki astsubay Ahmet Takkaç'ın kullandığı 07 N 8802 plakalı otomobil çarpıştı. Ön bölümü hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Takkaç, eşi Gül ile çocukları Ali ve Aliye Takkaç'ın yanı sıra; devrilen ambulansta görevli şoför Baydar ve Deniz Şahin ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık ve polis ekiplerinde bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, çevre güvenliğini aldı. Sağlık ekipleri de, yaralı meslektaşları ile astsubay Takkaç ve ailesine müdahalede bulundu. İlk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazaya karışan araçlar ise, çekici yardımıyla kaldırıldı.

Öte yandan İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, yaralı astsubay ve ailesini hastanede ziyaret ederek sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Kazayla ilgili başlatına soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!