Üniversiteli genç kızın feci sonu

Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, yolun karşısına geçmeye çalışırken otobüsün altına kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

GİRİŞ 23.12.2013 12:26 GÜNCELLEME 23.12.2013 17:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Atakum ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde saat 08.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi 4. sınıf öğrencisi 25 yaşında Muhsine Nurdan Onur, okula gitmek için sabah saatlerinde evinden çıktı.

Dere ıslahı çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten gidiş-geliş olarak verildiği Atatürk Bulvarı'nda, yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza, Talip Y.'nin (28) kullandığı 55 NF 555 plakalı yolcu otobüsü çarptı. Otobüs, Nurdan Onur'u altına alarak yaklaşık 20 metre sürükledi. Ziraat mühendisi adayı Nurdan, otobüsün sol arka tekeri altında kalarak, feci şekilde hayatını kaybetti.

AFAD ekiplerinin çalışması ile çıkarılan ceset, OMÜ Tıp Fakültesi morguna kaldırdı. Olay yerine gelen Muhsine Nurdan Onur'un okul arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı. Muhsine Nurdan Onur'un, Hatay nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Muhammet Safa GÜNER 10 yıl önce Şikayet Et
    Samsun canavarları. Samsunda yaşayan biri olarak söylüyorum.Bu minibüsler ve otobüs şoförleri tam anlamıyla canavarlar. Ne yayaları nede diğer araçları kesinlikle birşey yerine koymuyorlar. Ya kırmızıda basıp giderler, ya direksiyonu birden önüne kırarlar tepki gösterince de yapmadıkları çirkin lik yoktur. Samsun karayolları sadece bunlara aittir. Diğer sürücü ve yayaları umursamazlar. Yetkililerin bu canavarlara bir çözüm bulması şart.
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ım BU kardeşimizin yakınlarına ana babasına da SABIR İHSAN eyle .... mekanı cennet olsun nur içinde yatsınlar ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde