Edirne'de feci kaza: 1 ölü!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Barağı köyünde bir otomobilin beton pompa aracına çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edirne'de feci kaza: 1 ölü!
Edirne'de feci kaza: 1 ölü!
GİRİŞ 23.12.2013 23:06 GÜNCELLEME 23.12.2013 23:09

Edinilen bilgiye göre, Keşan'dan Enez istikametine giden Zati Sertcan (50) yönetimindeki 22 RK 213 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Erbil Kepenek (29) yönetimindeki 22 RP 652 plakalı beton pompa aracına çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan araç, bankete düştü. Kazada otomobilde bulunan Halit Meriç (57) ile otomobil sürücüsü Zati Sertcan yaralandı. Otomobilde sıkışan sürücü, çevredeki vatandaşların ve sağlık ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sertcan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Halit Meriç'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı duyan Zati Sertcan'ın yakınları Keşan Devlet Hastanesi'ne akın etti. Sertcan'ın cesedi, cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Beton pompa aracının sürücüsü Erbil Kepenek, "Benim şeridime girmiş. Altıma girdi. Üzerime doğru geldi. Ben kaçabildiğim kadar kaçtım. Daha fazla kaçamadım. Çarpıştık" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!