Otobüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün otomobil ile çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobilde bir de çocuk olduğu bilgisi, kurtarma ekiplerini seferber etti.

Otobüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Otobüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 03.01.2014 19:25 GÜNCELLEME 03.01.2014 19:25

Alınan bilgiye göre, Bekir Üyümez (30) yönetimindeki 03 UU 188 plakalı otomobil, Afyonkarahisar-İzmir karayolundaki Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında, Ahmet U. idaresindeki 34 AN 0043 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Üyümez ile araçta bulunan eşi Tuğba Üyümez (25) yaralandı. Otomobilde sıkışan Tuğba Üyümez, Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü ekipleri ile Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla AKÜ Ahmet Necdet Sezer Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı.

Tuğba Üyümez, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bu arada, kazanın ardından otomobilde bir de çocuk olduğu bilgisi üzerine, çalışma başlatıldı. Kazanın olduğu alanlar, refüj üzerindeki çalılıklar ve otomobilin altında arama yapıldı. Aramalar sonucu çocuğa rastlanmadı.

Polisin, aile üyeleriyle görüşmesi üzerine, çocuğun kaza anında araçta olmadığı, bir yakınında bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”