Sivas'taki kazada ölenlerin kimlikleri

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 9 kişinin kimlikleri belirlendi.

Sivas'taki kazada ölenlerin kimlikleri
Sivas'taki kazada ölenlerin kimlikleri
GİRİŞ 27.01.2014 14:09 GÜNCELLEME 27.01.2014 14:09

 Kazanın ardından otomobil ve ambulanslarla Yozgat ve Sivas'taki hastanelere kaldırılan 38 kişinin tedavisi sürüyor.

Van'dan Ankara'ya giden, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 63 AS 600 plakalı yolcu otobüsü, Sivas-Ankara kara yolunun Yaraşbeli mevkiinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 9 kişi öldü, 38 kişi yaralandı. Yaralılar, Sivas merkez ve çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden 9 kişinin kimlikleri ve memleketleri belli oldu. Buna göre kazada ölenlerin; Hakkari nüfusuna kayıtlı Mert Çalar (13) ve Huriye Çelik (26), Van nüfusuna kayıtlı Dilan Yaş (7) ve Semanur Yaş (5) kardeşler ile Şevki Atmaca (56), Amasya nüfusuna kayıtlı Elif Bıçkıcı (23), Konya nüfusuna kayıtlı Muzaffer Baran (50), Muş-Malazgirt nüfusuna kayıtlı Alican Sürücü (42) ve Ağrı nüfusuna kayıtlı Mehmet Sıddık Özcip olduğu belirlendi. Kazada ölenlerin cesedi, Yıldızeli Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından memleketlerine gönderilecek.

Öte yandan, yaralılardan 4'ünün Yozgat'ta tedavi altına alındığı ve durumlarının iyi olduğu, diğer yaralıların ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Sivas Devlet Hastanesi ve çevre ilçelerdeki hastanelerde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor