Ayağı kırılan adamı çekirdek yiyerek izlediler

Osmaniye'nin Kadirli bu kadarına da pes artık dedirtecek bir olay yaşandı. Motosikletten düşen yaşlı adamın ayağı kırıldı. Çevredekiler ise bakın ne yaptı?

GİRİŞ 10.02.2014 12:05 GÜNCELLEME 10.02.2014 12:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza yerinde toplanan meraklı kalabalıktan iki kişinin çekirdek çitleyerek olup bitenleri izlemesi dikkat çekti.Edinilen bilgiye göre, kaza Köprü başı mevki Kamil Kara Bulvarı'nda meydana geldi.

Bulvar üzerinde seyir halindeki Cemal Sağır idaresindeki 80 EF 083 plakalı motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan İsmet Dursun (63) bir anda dengesini kaybederek asfalt zemine düştü ve bacağı kırıldı.

FİLM İZLER GİBİ KAZAYI İZLEDİLER

Olay yerine gelen ambulans ile Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılan Dursun tedavi altına alındı.Kazadan sonra ise olay yerine toplanan meraklı kalabalık arasında yan yana durup çekirdek çitleyerek şaşkın bakışlarla olup bitenleri izleyen iki kişinin bu tavırları objektiflere yansıdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . şaşılacak bir şey yok neden şaşırıyorz . hırsız görmeden hırsız deyen müslümanız deriz yaptımızla bagdaşmaz . ümmetin kattiam yapılır . belediye başkanı bir kişi bile il sınırımıza sokmam der. sorgulamaya kendimizden başlamak yerine başkalarını sorguladımız sürece bu dünyamızda ahiretimizde kaybedenlerden oluruz..
    Cevapla
  • malik sarı 10 yıl önce Şikayet Et
    ilk yardım bilmiyorsak. zaten dokunmayalım.kırık bacaktaki kemikler bir jilet kadar kadar keskin olabiliyor eğer bilinçsizce yardım için bacağı oynatırsak bacaktaki sinirleri kestirip kişinin ömür boyu sakat kalmasına sebebiyet verebiliriz.
    Cevapla
  • Ali Aslan 10 yıl önce Şikayet Et
    Çekirdeğin kaynağı açıklansın!. Benim anlamadığım her an o çekirdek nasıl bulunabiliyor. Çocukken arkadaşa vermemek için sonuncuydu, dibinini kazıyorum derdik, o dip hiç bitmezdi. Bu da böyle birşey herhalde.
    Cevapla
  • Deli Rüzgar 10 yıl önce Şikayet Et
    ONLARDA MI AYAĞINI KIRSIN..... yardım etseler aman dokunmayın.Etmeseler böyle nedir vatandaşın çektiği.......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü