Kontrolden çıkan minibüs 200 metre sürüklendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde işçi servisinin otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan minibüs 200 metre sürüklendi
Kontrolden çıkan minibüs 200 metre sürüklendi
GİRİŞ 20.03.2014 15:11 GÜNCELLEME 20.03.2014 15:11

İşçi servisi otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 200 metre ileride durabildi.

Kaza, Kepez Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Rasim Dönmez'in (36) kullandığı 67 TL 085 plakalı işçi servis minibüsü, önünde ki Muammer Bayar'ın (33) kullandığı 34 UY 4390 plakalı hususi otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobil yoldan çıkarken, minibüs ise otomobile çarptıktan sonra yaklaşık 200 metre ileride durabildi. Kazada kafasından aldığı darbe ile yaralanan otomobil sürücüsü Muammer Bayar "Benim önüme bir araba çıktı. frene bastım. Arkadan da dolmuş bana vurdu." dedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücü Bayar'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kamyon garajına kaldırıldı. Özel hastanede tedavi altına alınan yaralı Muammer Bayar'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Diğer sürücü Rasim Dönmez ise ifadesi alınmak üzere Bağlık Karakolu'na götürüldü.

Polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü