Bebeğini kucağına alamadan şehit oldu

Bitlis'te doğumunun ardından solunum yetmezliği yaşadığı için Van'a sevk edilen bebeğini görmek için Van'a giden polis memuru, dönüş yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Bebeğini kucağına alamadan şehit oldu
Bebeğini kucağına alamadan şehit oldu
GİRİŞ 08.04.2014 16:33 GÜNCELLEME 08.04.2014 16:34

Bitlis Polis Meslek Yüksekokulunda görevli polis memuru Eymen Tunç'un (31) hamile olan eşi Nurgül Tunç, doğum sancısı başlayınca Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Doğumunun ardından rahatsızlanan ve solunum yetmezliği tanısıyla ambulansla Van'a sevk edilen anne ve bebek, Van'da tedavi altına alındı.

Eşi ve bebeği ile Van'a giden polis memuru Tunç da hastane işlemlerini yaptıktan sonra 06 BH 3850 plakalı aracıyla Bitlis'e dönmek üzere yola çıktı.

Tunç'un kullandığı araç Bitlis'in Tatvan ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Araçtan fırlayan Tunç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Tunç'un cenazesi kaza yerinden ambulansla alınarak Tatvan Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayı haber alarak hastaneye giden Tunç'un mesai arkadaşları, büyük üzüntü yaşadı.

Tunç için yarın Bitlis Polis Meslek Yüksekokulunda tören düzenleneceği ve cenazenin İzmir'de toprağa verileceği öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor