Konya'da zincirleme facia: 10 ölü

Konya Sarayönü'nde gerçekleşen trafik kazasında ölü sayısı 10'a yükseldi.

GİRİŞ 09.04.2014 07:50 GÜNCELLEME 09.04.2014 10:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konyada meydana gelen kazada 7 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 3'ü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı.

Konya'nın Sarayönü ilçesinde, aralarında yolcu minibüsünün de bulunduğu, otomobil yüklü tır ile bazı araçların karıştığı trafik kazasında 10 kişi öldü. Kazada 11 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 35. kilometresinde, 33 CJH 19 plakalı tır, karşı yönden gelen, Sarayönü ilçesinden Konya'ya yolcu taşıyan minibüsle çarpıştı. Kazaya, otomobil yüklü bir başka tır da karıştı.

Kazada ölenlerin isimleri şöyle: Osman Demirkol (55), Dilek Demirkaya (32), Sadi Önal (51), Sıtkı Büyüksarı (51), Fehmi Bakırcı (56), İmdat Gümüş (37), Sabahattin Özşıray, Ahmet Solak ve Halil İbrahim Esen

Cenazeler, olay yerine gelen cenaze arabasıyla hastane morguna kaldırıldı. Güvenlik güçleri kaza yeriyle ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 4
  • BÜNYAMİN EROL 10 yıl önce Şikayet Et
    murat bircan. araca binerken takmak lazım. bizde alışkanlık olmadığı için kanunla, cezayla, zorla yaptırıyorlar. kemer sadece önlemdir. Hadis-i Şerif te ne buyuruluyor? Eşeği bağla sonra tevekkül et.
    Cevapla
  • murat bircan 10 yıl önce Şikayet Et
    emniyet kemeri?. biri kemer yazmış birileri de katılmış... ne alakası var Konya Alaaddin göbeğinde sabah işe gidiş- akşam dönüşte 40 km hız yapamazsın (bu hızda kemerin katkısı ne?) trafik durmuş ceza yazıyor kemerden...
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın biçok yerinde kazalar oluyor, fakat ölü sayısı bizde her zaman fazla . Çünkü Emniyet kemeri takılmıyor !
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 10 yıl önce Şikayet Et
    inna lillah ve inna ileyhi raciun. 30 dk. önce oradan geçtik. çok feci olmuş. insanlar yola, tarlalara dağılmış. onları görünce dünya bitiyor. ölen kardeşlerimize Allah 'tan rahmet, ailelerine sabrı cemil diliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı