Ankara'da yağmur yüzünden zincirleme kaza

Başkent'te, akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar devam eden yağmur, beraberinde zincirleme kazaları da getirdi. Kaygan yolda 10 araç birbirine girdi, bir çekici kaza yapan araçların arasına girmekten son anda kurtuldu.

Ankara'da yağmur yüzünden zincirleme kaza
Ankara'da yağmur yüzünden zincirleme kaza
GİRİŞ 12.04.2014 03:20 GÜNCELLEME 12.04.2014 03:20

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan ve zaman zaman şiddetini arttıran yağmur kazalara sebep oldu. Çukurambar Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 araç birbirine girdi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan caddeden aşağı doğru inen bir otomobilin kontrolden çıkması ve arkadan gelen 9 aracın duramayarak öndeki araçlara çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Kaza yapan araçları kurtarmak için olay yerine gelen çekici araç da aynı yolda kaymaya başladı. Kazaya karışan araç sahipleri, kayarak gelen çekiciyi görünce paniğe kapıldı. Bir süre daha kayan çekici, güçlükle durabildi. Kaza yapan araç sahipleri, çekicinin daha fazla kaymasını engellemek için çareyi tekerlerinin arkasına taş koymakta buldu.

Sürücüler yağmurun altında beklerken, yol kenarında ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Bu arada, kaygan yolda yürümeye çalışan vatandaşlar, ayakta durmakta zorlandı.

Yolun karşı şeridinin de kayganlaşması nedeniyle, burada da araçlar yokuşu çıkmakta zorlandı.

Zincirleme kazaya karışan araçlar, olay yerine çağırılan çekicilerle yoldan kaldırıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!