Bilecik'te feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı

Bilecik'in Söğüt ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Bilecik'te feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı
Bilecik'te feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı
GİRİŞ 08.05.2014 00:49 GÜNCELLEME 08.05.2014 00:49

Alınan bilgiye göre, Tevfik Oktay (35) idaresindeki 26 TY 826 plakalı otomobil, Söğüt-Bilecik karayolunun 2. kilometresi Söğüt Termal Seramik Fabrikası önünde Akın Durallı (31) yönetimindeki 54 TT 589 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüs ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Oktay ile otomobilde bulunan Kazım Açıkgöz (48) olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüs sürücüsü Durallı ile minibüste bulunan Melek Gövercin (22), Songül Gövercin, Pınar Gövercin, Dilek Gövercin, Havva Yazıcı ve Emine Lezgi yaralandı.

Yaralılardan sürücü Durallı ile Pınar Gövercin, Dilek Gövercin, Havva Yazıcı ve Emine Lezgi, Bilecik Devlet Hastanesine, Emine ve Songül Gövercin Söğüt Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bozüyük Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Otomobilde sıkışan Oktay ve Açıkgöz'ün cesetleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkartıldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Oktay ve Açıkgöz'ün cesetleri Söğüt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!