Kaza anı saniye saniye kamerada

Kütahya'da sık sık kazaların meydana geldiği kavşakta yine kaza oldu. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 31.05.2014 16:41 GÜNCELLEME 31.05.2014 16:41

Kaza, Ali Paşa Mahallesi Balıklı Caddesi ile Vecidiye Sokak kavşağında meydana geldi. Ahmet Savaşman yönetimindeki 06 DP 7437 plakalı otomobile 43 SS 509 plakalı otomobil çarptı. Kazada savrulan otomobiller, bir işyerinin önündeki bariyerlere çarparak durdu. İşyerinin bariyerleri kavşakta sık sık trafik kazalarının meydana gelmesi ve işyerinin zarar görmesi needeniyle yaptırdığı belirtildi.

Yaralanan 06 DP 7437 plakalı otomobilin sürücüsü ile diğer araçta bulunan Özge İleri ambulanslarla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, 43 SS 509 plakalı otomobilin sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirti. Kaza anı ise işyerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Vatandaşlar, burada sık sık trafik kazalarının meydana geldiğini belirterek yetkililerin önlem alınmasını istediler.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam