Tekirdağ'da trafik kazası: 4 yaralı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi yaralandı.

Tekirdağ'da trafik kazası: 4 yaralı
Tekirdağ'da trafik kazası: 4 yaralı
GİRİŞ 12.07.2014 20:01 GÜNCELLEME 12.07.2014 20:02

Kaza, Tekirdağ’ın Ergene ilçesi çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ergene’den Çorlu istikametine gitmekte olan Zeki Aras idaresindeki 59 US 572 plakalı araca yine aynı istikamete gitmekte olan Dilaver Yılmaz yönetimindeki 59 FK 457 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Kazada, emniyet şeridinde bulunan araçtaki sürücü Zeki Aras, Hazal Aras, Sema Akan ve diğer aracın sürücüsü Dilaver Yılmaz yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalelerinin ardından yaralıları, Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Çevre yolu üst geçit altında meydana gelen kazada meraklı vatandaşlar ise ilginç görüntülere sebep oldu. Sinema seyreder gibi toplanan kalabalıkta telefonları ile video çekmeye çalışan vatandaşlar ise gözlerden kaçmadı.

Kaza sonrası tek şeridi kapanan Çorlu Ergene çevre yolu araçların kaza yerinden kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...