Zeytinburnu'nda 2 yaşlı kadını otomobil ezdi

Zeytinburnu'nda karşıdan karşıya geçmeye çalışan akraba 2 yaşlı kadın, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Zeytinburnu'nda 2 yaşlı kadını otomobil ezdi
Zeytinburnu'nda 2 yaşlı kadını otomobil ezdi
GİRİŞ 29.07.2014 00:54 GÜNCELLEME 29.07.2014 00:54

Kaza yapan sürücü, polis ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza yapan sürücüyü otomobilin başında gözaltına aldı.

Kaza, 10. Yıl Caddesi Zeytinburnu bağlantı yolu Topkapı istikametinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 67 yaşındaki Sebahat ve 65 yaşındaki Hacer Kanarya, karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada, Murat Ağbaba'nın kullandığı 34 EM 1054 plakalı otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. 

Kaza sonrasında olayın şokunu yaşayan sürücü Ağbaba, aracını durdurarak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Sebahat ve Hacer Kanarya'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde bulunan trafik ekipleri, trafiği daraltarak tek şerit üzerinden yol verdi. Polis ekipleri de ölen iki kadının kaza sırasında etrafa saçılan çanta ve ayakkabılarını toplayarak, cesetlerinin başucuna koydu. 

Cesetler, olay yerine gelen Adli Tıp cenaze nakil aracı ile İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

KAZADAN SONRA OTOMOBİLİN BAŞINDA GÖZALTINA ALINDI

Sürücü Murat Ağbaba, kazanın nasıl meydana geldiğini bilmediğini belirterek, “Sol şeritten gidiyordum, kadınlar koşarak karşıya geçmeye çalışıyorlardı. Frenledik ama, elden gelecek bir şey yok. Bir de yolun en solunda burası; yaya geçidi değil, şey değil…" diye konuştu. Polis ekipleri, kazaya karışan sürücü Murat Ağbaba'yı otomobilin başında beklerken gözaltına alarak, Zeytinburnu Merkez Efendi Polis Merkezi'ne götürdü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!