Beşiktaş'ta halk otobüsü kaldırıma çıktı

Beşiktaş'ta freni boşalan halk otobüsü, 30'yakın yolcusuyla kaldırıma çıkarak kaza yaptı.

GİRİŞ 31.07.2014 15:35 GÜNCELLEME 31.07.2014 18:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Şirintepe-Kabataş seferini yapan 27 E numaralı halk otobüsü saat 12.00 sıralarında freni boşalınca kaldırıma çıkarak kaza yaptı.

YOLCULAR KAZAYI KÜÇÜK SIYRIKLARLA ATLATTI

Kaldırımdaki bir ağacı da altına alan otobüsteki 30’a yakın yolcu, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kaza sırasında ayakta yolcu bulunmaması, ciddi yaralanmalara engel oldu.

"HERKES PANİK HALİNDE DIŞARIYA ÇIKMAYA ÇALIŞIYORDU"

Kaza sırasında oturduğu koltukta başını çarpan yolculardan Hayal Çakmak, "Otobüs normal seyrinde gidiyordu. İki tane motosiklet önüne geçti. O da frene basmaya çalıştı. Sanırım freni patladı. Kaldırıma çıktık. Ben başımı vurdum ve hala başım ağrıyor. Kimsede bir şey yoktu. Sadece herkes panik halinde dışarıya çıkmaya çalışıyordu." dedi.

8 KİŞİYİ EZMEK FACİA OLURDU

Kazayı anlatan halk otobüsü şoförü Dilaver Karasu ise; "Normal seyir halinde, 3’üncü viteste gidiyordum. Işıklar yandı. Yanınca frene bastım. Fren hiç kalmadı, yok. Sonra yol kenarında servis bekleyen otogar yolcuları vardı 8-10 kişi. onları ezmek facia olurdu. İki tane de motosikletli vardı önümde, korna çalınca onlar kaçtılar. Ben de (kaldırım) müsait görünce, buraya çıktım. Oturak sayısı kadar yolcum vardı. Hiçbirinde bir sıkıntı yok" diye konuştu.

YORUMLAR 14
  • memet inci 9 yıl önce Şikayet Et
    muhacir. Bir el direksiyonda diger el telefonda gözler yoldA telefonda ve müsterilerle olursa sonuc vahim
    Cevapla
  • Hazinoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    İBB toplu ulaşımda çağ atladı. İETT'nin aldığı yeni sarı otobüsleri hatlarda göremiyoruz; pırıl pırıl ve klimalı araçlar garajlarda dinlenmeye çekilsin biz de içinin ve koltuklarının kirinden insanın iğrendiği klimasız bakımsız bu pis ÖHO araçlarına binmek zorunda kalalım. İBB'nin toplu ulaşımdan sorumlu yöneticileri bunları göremezler; çünkü kendileri klimalı mercedes, audi alman makam arabaları gezdikleri için onlara hava hoş. Vatandaşlara reva gördükleri bu pisliğin vebalini nasıl ödeyecekler özellikle bu yaz aylarında.
    Cevapla
  • zülfikar şen 9 yıl önce Şikayet Et
    pis ve bakımsızlar. halk otobüsleri öncelikle trafikte yollar onların oluyor izin verdikleri ölçüde diğer araçlar yollardan istifade edebilirler. belediye otobüslerine bakarak yolcu bölümü pis ve tozlu. koltuklar gözle görülür derece de kirli. görünen kısımlar böyle olduğuna göre yürüyen aksam fren sistemleri ve diğer kısımların ne kadar bakımlı olduğu düşündürücüdür.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    özel halk otöbüslerinin çoğu hurda araçlardan oluşuyor !. ayrıca, yalnız minibüslerle değil belediye otöbüslerlede yolcu için yarışıyor ! zamanımı alsada ben belediye otöbüsleri bekliyorum !
    Cevapla
  • vehbisercan 9 yıl önce Şikayet Et
    ÖHO ların minibüs teröründen farkı yok!. ÖHO ların minibüs teröründen farkı yok, ciddi denetim ve ağır cezalar gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar