Korkunç kaza saniye saniye kaydedildi

Konya 'da meydana gelen korkunç kaza saniye saniye görüntülendi.

GİRİŞ 02.08.2014 11:14 GÜNCELLEME 02.08.2014 11:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Konya'da  kontrolden çıkan bir otomobil kaldırımda yürüyen yayaların arasına dalarak 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Kaza, dün öğlen saat 13:00 sıralarında Konya merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebriz-i Mahallesi Sultan Veled Caddesi'nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre öğlen saatlerinde  meydana gelen kazada  bir otomobil  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen yayalara çarptı daha sonra hızını alamayan sürücü yol kenarına park etmiş bir araca  çarparak durabildi.

Kazada Suriye uyruklu bir bayan ölürken yanında bulunan Suriye uyruklu başka bir bayan yaralandı. Çevreden geçen vatandaşlar yaralılara yardım ederken olayı gören başka vatandaşlarda sürücüye tepki gösterdi.

Olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri yaralıları Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırırken Suriye uyruklu bir bayan hayatını kaybetti.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • onur keskin 9 yıl önce Şikayet Et
    konyaya özel önlem alınmalı. Türkiyedeki kazaların yüzde 80 konyadan. girin bakın istatistiklere
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    kazadır olur böle şeler . diye o el arabası bile sürmekten aciz insan müsveddesini bırakan hakime selam o anlar
    Cevapla
  • ali basri 9 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı sürat. Ben kendim yurtdışinda kalıyorum şu an Konyadayım, Malesef sürücüler şehir içinde aşırı sürat yapıyor buda arabaların kontrolden çıkmasınsana yol açıyor. Polisin şehir içinde denetim yapmıyor zaten kimsenin polisi taktığı yok. Avrupada sürüccüler polisi gördümü tedirgin oluyor hata yapmayım diye oysa burda adam polin yanında kırmızıda geçiyor, ters yönden geliyor (artık ters yönden gelmek moda olmuş burda),sürat yapıyor polisin umrunda değil. Peki devlet bu polise ne için maaş veriyor. Herkesin kendine göre kuralı var malesef herkes ben haklıyım diyor
    Cevapla
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    birkaç gündür şehir içindeki tuhaf kazalar neticesinde ezilen yayaları görünce . şehir içindeki kaldırımlarla yolu ayıran çelik bariyerler olmalı ve alt-üst geçit dışında hiçbir suretle yayalar yola girmemeli. insan canı böyle dikkatsiz ve özensiz şoför nesnelerine bırakılacak kadar ucuz olmamalı.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaza değil resmen CİNAYET !!!!. kaza yapan aracın içinde şöför denen kişi varsa, araç nasıl kontroldan çıkıyor anlamıyorum ?malesef bizde kazaların çoğu araç konrolden çıktığı için kazalar oluyor ! o zaman sürücü neden aracın içinde oturuyor? bırakalım araç kendi kendine gitsin bari ! o zaman deriz araç kendi kendine giderken, kontroldan çıktı !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor