Muğla'da feci kaza: 2 ölü

Muğla'nı datça ilçesinde otomobille çarpışan motosikletti ki çift feci şekilde hayatını kaybetti.

Muğla'da feci kaza: 2 ölü
Muğla'da feci kaza: 2 ölü
GİRİŞ 09.08.2014 17:15 GÜNCELLEME 09.08.2014 17:15

Muğla’nın Datça ilçesinde meydan savaşını andıran bir trafik kazası yaşandı. Otomobille çarpışan motosikletteki çift feci şekilde hayatını kaybederken, 12 yaşındaki çocukları ağır yaralandı.

lesi yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yan yoldan çıktığı iddia edilen Fevzi Bolat yönetimindeki 48 R 7495 plakalı motosiklet ile Mehmet Haluk Ö. yönetimindeki 06 BU 2554 plakalı otomobil çarpıştı. Anne-baba ve 12 yaşındaki çocuklarının bulunduğu motosiklet çarpışmadan sonra yaklaşık 200 metre araç altında sürüklenirken, çarpışan otomobil ve motosiklet yolcuları ile birlikte şarampole yuvarlandı.

Kazada motosiklet sürücüsü baba Fevzi Bolat (52) olay yerinde, anne İsminaz Bolat (53) hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, 12 yaşındaki çocukları Deniz Berdan Bolat ise ilk müdahalesi Datça’da yapıldıktan sonra ağır yaralı olarak Marmaris’e sevk edildi.

Otomobil sürücüsü Mehmet Haluk Ö. (65) ile kardeşi Ali Haldun Ö. (61) Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Haldun Ö. Marmaris’e sevk edilirken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Datça Emecik Mahallesi Karaincir Tatil Sitesi’nde oturan Ö. kardeşlerin pazar alışverişine gittikleri, motosikletteki Bolat ailesinin ise gezmeye gittikleri öğrenildi.

Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri olay yerine akın eden meraklıların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle çalışmakta zorlandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!