Mersin'de köprü çöktü: 2 ölü, 2 yaralı

Mersin'de 4 kişi, üzerinden tarım makinesi geçirdikleri tahta köprü çöktü. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Mersin'de köprü çöktü: 2 ölü, 2 yaralı
Mersin'de köprü çöktü: 2 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 14.08.2014 17:00 GÜNCELLEME 14.08.2014 17:00

Mersin'in Tarsus ilçesinde, üzerinden tarım makinesi geçirmeye çalıştıkları tahta köprü çökünce suya düşen 4 kişi, tarım makinesinin kırdığı sulama motorunun elektriğinin suya teması sonucu akıma kapıldı. Alınan bilgiye göre, amca çocukları olan Halil Demir (23), Mehmet Selim Demir (27) ve Serdar Demir (24) ile yakınları Mustafa Kayaaalp (23), Bolatlı Mahallesi'nin yanından geçen su kanalının üzerindeki tahta köprüden helezon adlı verilen tarım makinesini karşıya geçirmeye çalıştı.
 

Karşı tarafa yaklaştıkları sırada köprünün çökmesi sonucu dört kişi suya düştü. Bu esnada devrilen tarım makinesi, kanal kenarında bulunan ve bir tarlaya su çekmek için kullanılan motoru kırdı. Parçalanan motordan boşa çıkan bir elektrik kablosundaki akım ise suya geçti.

Elektrik çarpan 4 kişi, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından akımın kesilmesinin ardından sudan çıkartılarak Özel Medical Park ile Tarsus Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Mehmet Selim Demir ile Mustafa Kayaalp, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Durum ağır olan Serdar Demir yoğun bakıma alınırken, hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Halil Demir ise gözlem altına alındı. Olayı duyarak hastane bahçesine gelen ailenin yakınları sinir krizi geçirdi. Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar