Sultanbeyli’de kaza: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Sultanbeyli’de bir otomobilin seyir halindeki bir kamyona arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Sultanbeyli’de kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Sultanbeyli’de kaza: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 15.08.2014 04:39 GÜNCELLEME 15.08.2014 04:39

Kaza, saat 03.00 sıralarında Tem otoyolu Sultanbeyli mevkisi Edirne istikametinde meydana geldi. Gökhan Özbaş yönetimindeki 34 GY 9140 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan A.T. idaresindeki 06 HLD 38 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Gökhan Özbaş yaralanırken yanında bulunan Zeki Dişli (62) araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücü Gökhan Özbaş’ı araçtan çıkararak ambulansla hastaneye sevk etti. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Zeki Dişli’nin araç içinde öldüğünü belirledi. Polis ekiplerinin olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından Dişli’nin cenazesi Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Sürücü A.T., polis aracına bindirildiği sırada, “Uyudu arkadan vurdu” dedi. 

Çarpma sesini duyarak evinden çıkıp olay yerine gelen bir kişi ise, “Sesi duyup geldim. Kaza olmuştu zaten. Ambulans geldi, itfaiye geldi. Kamyona arkadan vurmuş yani. Bir kişi ölmüş herhalde.” diye konuştu.

Kaza nedeniyle otoyol trafiği bir süre tek şeritten sağlandı. TEM otoyolu Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla trafik tekrar normale döndü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar