Aydın'da inanılmaz kaza

Aydın’da akşam saatlerinde rekor denemesi gibi trafik kazası meydana geldi.

Aydın'da inanılmaz kaza
Aydın'da inanılmaz kaza
GİRİŞ 15.08.2014 04:46 GÜNCELLEME 15.08.2014 04:46

Kalfaköy yolunda kontrolden çıkıp yaklaşık 100 metre yokuş yukarı sürüklenen midibüs, yola devrildi. Rekor denemesi gibi kazada midibüsün yola santim santim denk gelmiş vaziyette devrildiğini görenler gözlerine inanamadı. 

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kalfaköy istikametinden Aydın Veysipaşa Mahallesi istikametine gelmekte olan Sezgin K. idaresindeki 09 EP 441 plakalı midibüs, Topyatağı varyantına çıkarken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp yokuş yukarı sürüklenmeye başladı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen midibüs yolun en dar kesiminde devrildi.

Sürücüsü ile birlikte içerisinde 4 kişinin bulunduğu belirtilen midibüsteki 2’si bayan 3 kişi kazadan sonra kayıplara karışırken, sürücü Sezgin K. önüne aniden çıkan başka bir araç nedeniyle kontrolü kaybedip kaza yaptığını belirtti. Sürücünün aşırı hızlı ve alkollü olduğunu iddia eden mahalle sakinleri ise sürekli bölgede kaza yaşandığını ve tedbir alınmasını isteyerek sürücüye ve gerekli önlemi almayan yetkililere tepki gösterdiler. 

Aracın çok süratli geldiğini ve kazada faciadan dönüldüğünü belirten mahalle sakinleri özellikle akşam ve hafta sonları bir çok kişinin alkol almak için Kalfaköy yoluna geldiklerini ve dönüşte sürücülerin alkollü olması nedeniyle kazaların yaşandığını belirttiler. 

Polis tarafından el konulan olayda ilginç kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, devrilen midibüsün sürücüsü kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…