Emniyet şeridinde feci kaza: 3 ölü

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki kazada otomobil otoban emniyet şeridinde park halindeki Karayolları ait kamyonete çarptı. Kazada 3 kişi öldü.

GİRİŞ 24.08.2014 18:39 GÜNCELLEME 24.08.2014 18:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kazada takla atan otomobildeki sürücü Tulum'un annesi, eşi ve oğlu hayatını kaybederken, Süleyman Tulum, babası ve diğer oğlu ise yara almadan kurtuldu.

Kaza, Edirne-İstanbul TEM otoyolu Çorlu gişeleri mevkiinde meydana geldi. İstanbul'a gitmek için Edirne'den yola çıkan Süleyman Tulum idaresindeki 34 GY 1782 plakalı otomobil, Çorlu otoban gişelerine 3 kilometre kala, emniyet şeridinde park halinde olan ve içerisinde sürücüsü Menderes Ali Şen'in oturduğu Karayollarına ait 34 V 7807 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada, takla atan aracın sürücüsü Süleyman Tulum, 60 yaşındaki babası Hüseyin Tulum, 10 yaşındaki oğlu Muhammed Tulum yara almazken, 64 yaşındaki annesi Hurise Tulum, 33 yaşındaki eşi Gülşen Tulum ve 14 yaşındaki oğlu Emin Tulum olay yerinde hayatını kaybetti.

KAZADAN SONRA ŞOKA GİRDİ

Otomobilin çarptığı park halindeki kamyonette oturan sürücü Menderes Ali Şen ise ihbar üzerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonra otomobilin sürücüsü Süleyman Tulum, annesi, eşi ve oğlunun öldüğünü öğrenince şoka girdi.

Jandarma ekipleri tarafından sakinleştirilen Tulum, uzun süre kendisine gelemedi. Olay yerinde savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından hayatını kaybeden Hurise Tulum, Gülşen Tulum ve Emin Tulum'un cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    emniyet şeridinden niye gidilir ki?. adı üstünde emniyet şeridi. bizim sürücülerimiz ise orayı diğer araçların önüne geçmek için kullanıyor. milletin hakkına girdikleri yetmiyormuş gibi hem kendilerinin hem başkalarının canını tehlikeye atıyorlar. şimdi bu sürücü ölen ailesinin hesabını nasıl verecek? Allah ölenlere rahmet eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu