Düzce'de korkunç kaza: 2 ölü

Düzce'de TEM'de lastiği patladığı için emniyet şeridinde duran minibüse TIR'ın çarpması sonucu iki kişi ölürken bir kişi de yaralandı.

Düzce'de korkunç kaza: 2 ölü
Düzce'de korkunç kaza: 2 ölü
GİRİŞ 30.08.2014 13:24 GÜNCELLEME 30.08.2014 13:24

Kaza, gece saat 02.35 sıralarında TEM Otoyolu Paşaormanı mevkiinde meydana geldi. Samsun'dan düğünden dönerek Bursa'ya giden altı arkadaşın içerisinde bulunduğu 16 LLC 68 plakalı minibüsün seyir halindeyken lastiği patladı. Sürücü İsmail Gökçe aracı emniyet şeridine çekerken minibüste bulunan İbrahim Yılmaz, Cenk Hasan Aydaroğlu, Abdullah Kavaklı, Tarık Aydaroğlu ve  Fatih Alıç'da minibüsten aşağıya indiler. İsmail Gökçe ve arkadaşlarının lastiği değiştirmek istediği sırada Ankara istikametinden gelen Selamet Yeşilçiçek idaresindeki  55 K 2205 plakalı TIR, emniyet şeridindeki minibüse hızla çarptı. Aracın arka kısmında bulunan ve TIR'ın çarpmasıyla savrulan Abdullah Kavaklı ve Fatih Alıç olay yerinde yaşamını yitirirken Cenk Hasan Aydaroğlu yaralandı. 

Kazanın ardından olay yerine 112 Acil ambulansları sevk edilirken Aydaroğlu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza sonrası TIR sürücüsü Selamet Yeşilçiçek gözaltına alındı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!