Otomobil minibüse çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde minibüs ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, birisi ağır 5 kişi yaralandı.

Otomobil minibüse çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Otomobil minibüse çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
GİRİŞ 01.09.2014 04:25 GÜNCELLEME 01.09.2014 04:25

Edinilen bilgiye göre, Alanya'dan Manavgat istikametine seyreden Kerim Dinleten'in kullandığı 07 ACJ 54 plakalı otomobil, Kızılağaç Kavşağı'nda Durmuş Ali Dural'ın kullandığı 34 TU 2077 plakalı minibüse çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilin sürücüsü Kerim Dinleten ile otomobilde bulunan Semih Öztufan, Hasan Yurdakul, Nisa Gürel, Sadiye Nerime Gürel ve minibüs şoförü Durmuş Ali Dural yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan Dinleten ile Dural, Özel Side Anadolu Hastanesine, diğer yaralılar ise Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan 31 yaşındaki Semih Öztufan, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Nisa Gürel, Sadiye Nerime Gürel ve Hasan Yurdakul ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Side Anadolu Hastanesinde tedavisi süren otomobil sürücüsü Kerim Dinleten'in de hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!