Manavgat'ta trafik kazası

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Manavgat'ta trafik kazası
Manavgat'ta trafik kazası
GİRİŞ 01.09.2014 09:08 GÜNCELLEME 01.09.2014 09:15

Kaza, Manavgat Alanya karayolunun Karacalar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya’dan Manavgat yönüne gitmekte olan Kerim Dinleten yönetimindeki 07 ACJ 54 plakalı araç, Kızılağaç Mahallesi sapağından kavşağa çıkan Durmuş Ali Dural yönetimindeki 34 TU 2077 plakalı panelvana çarptı.

Kaza sonrasında vatandaşlar tarafından araçlardan çıkarılan araç şoförü Kerim Dinleten ve panelvan şoförü Durmuş Ali Dural Side Anadolu Hastanesine, araçta bulunan Nisa Gürel (13), Sadiye Nerime Gürel (20), Hasan Yurdakul (14) ve Semih Öztufan (31) Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Devlet Hastanesine kaldırılan Semih Öztufan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Nisa Gürel, Sadiye Nerime Gürel ve Hasan Yurdakul ise Antalya Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrası her iki araç da hurda haline gelirken, panelvan içerisinde bulunan yoğurt, peynir salça türü gıda ürünleri yola dağıldı. Kaza nedeniyle Manavgat Alanya D-400 karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldı. Daha sonra araçların kontrollü olarak geçişe izin verildi. 

Bölgede toplanan vatandaşlar kavşakta trafik ışıklarının olmamasını protesto etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!