Kamyonet midibüse çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Balıkesir'de yol kenarındaki midibüse, kamyonet arkadan çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 20.09.2014 23:02 GÜNCELLEME 21.09.2014 00:10

Kaza, İzmir-Çanakkale yolunun Gömeç çıkışında saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Kuşadası'ndan geziden dönenleri taşıyan Halim Güldal yönetimindeki midibüs Gömeç yakınlarında, yol kenarında durdu. Bu sırada Dinçer Bayraklı yönetimindeki 10 LP 220 plakalı kamyonet de midibüse arkadan çarptı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde kamyonette bulunan Nevzat Çiftçi'nin (51) kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Murat Yıldırım (40) Burhaniye Devlet Hastanesine, Yılmaz Duman (54) ve Tanju Bayraklı (24) Edremit Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedaviye alınan Tanju Bayraklı ile Mustafa Duman'ın sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kamyonet şoförü Dinçer Bayraklı, Hüsamettin Bayraklı ile midibüste bulunan yolcular da kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle ulaşım yaklaşık 2 saat tek şeritten sağlandı. Hayatını kaybeden Nevzat Çiftçi'nin cesedi de Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!