Malatya'da feci kaza: 6 ölü, 4 yaralı

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında minibüsün köprü menfezine uçması sonucunda aynı aileden 6 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Malatya'da feci kaza: 6 ölü, 4 yaralı
Malatya'da feci kaza: 6 ölü, 4 yaralı
GİRİŞ 22.09.2014 08:39 GÜNCELLEME 22.09.2014 11:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Feci kazaya uğrayan Şanlıurfa’lı ailenin Amasya’da düğünden döndükleri belirtildi.

Kaza, Malatya-Sivas Karayolu üzerinde gece saat 03.00 sularında Hasançelebi'ye 5 kilometre uzaklıktaki Yeşilkale Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sivas istikametinden Malatya'ya seyir halindeki sürücüsü öğrenilemeyen 16 NP 641 plakalı minibüs, TCDD üst geçidi için yapılmakta olan köprü inşaatının menfezine uçtu. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile AFAD kurtarma ekibi yönlendirildi. Araç içerisinde sıkışan cesetler saatlerce AFAD ekiplerince yapılan çalışma sonucunda çıkartıldı.

Kazada halen isimleri tespit edilemeyen aynı aileden 6 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan çocuk olan 4 kişi ise ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Devlet Hastanesi'ne getirilen Ferhat Keklik'in (14)sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu ve isimlerinin tespit edilemediği öğrenildi.

Kazaya karışan ailenin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden olduğu ve Amasya'dan yakınlarının düğününden dönmekte oldukları belirtildi.

Bu arada, köprü inşaatı nedeniyle bölgede sürücüleri uyarıcı herhangie bir levha ve uyarıcı işaret bulunmadığı ileri sürüldü.

Kazada, sürücü Salih Ferhat'ın yanı sıra ölen diğer 5 kişiden 4'ünün Zeliha (26), Zehra (19), Bilgin (49) ve Özlem Işık olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden diğer kişinin kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

Yaralılar Ferhat Keklik, Berfin (9), Tuana Damla (4) ve Ali Efe Işık'ın tedavisinin ise Malatya'daki hastanelerde devam ettiği belirtildi.

YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Ateş !. Düştüğü yeri yakar !
    Cevapla
  • Abdullah Malkoç 9 yıl önce Şikayet Et
    Her Nefis.... Bir Gün bizler de öleceğiz. Ölüm var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’