Annesini ezerek öldürdü ama farkına bile varmadı

Adana'da 27 yaşındaki Bayram Şimşek, kullandığı çöp kamyonu ile 57 yaşındaki annesi Melihat Demirbaş'ı ezerek ölümüne neden oldu.

Annesini ezerek öldürdü ama farkına bile varmadı
Annesini ezerek öldürdü ama farkına bile varmadı
GİRİŞ 25.09.2014 21:24 GÜNCELLEME 25.09.2014 21:24

Kaza, Tufanbeyli İlçesi'nin Yamanlı Mahallesi'nde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre saat 07.00'da vardiya değişikliği yapan çöp kamyonu şoförü Bayram Şimşek, Yamanlı Mahallesi'ndeki evine uğrayarak annesi Melihat Demirbaş'a sigara bıraktı.

ÇOCUKLARIN BAĞIRMASIYLA FARK ETTİ

Evinden işine dönmek için çöp kamyonuyla yola çıkan Şimşek, o sırada nedeni henüz bilinmeyen bir şekilde kamyonun önüne düşen annesini ezdi. Durumdan habersiz şekilde yola devam eden Şimşek, yaklaşık 40 metre ilerledikten sonra okula gitmek için yoldan geçen çocukların bağırmasıyla durdu.

Kamyondan inerek aracın altına bakan Şimşek, annesinin cansız bedeniyle karşılaştı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Melihat Demirbaş'ın cenazesi ambulansla Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış