D-100 Ankara istikameti kapandı

D -100 Karayolu Pendik mevkii Ankara istikametinde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.Yol trafiğe kapandı.

GİRİŞ 26.09.2014 11:08 GÜNCELLEME 26.09.2014 12:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Pendik’te, 20 aracın karıştığızincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle E-5 Karayolu’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kaza, saat 10.00 sıralarında E-5 Karayolu Topselvi mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Trafiğin akıcı olması nedeniyle, ilk kazanın ardından 20 araç birbirine girdi. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar için olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslara alındı ve hastaneye sevk edildi. 

Kaza yüzünden E-5 Karayolu’nda da trafikkilitlendi. Polis, trafik akışını sağlamak için büyük çaba sarf etti.

YORUMLAR 6
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Orhan haklı, Her şeridin azami ve asgari hızı olmalı. Sol Şerit KAMYONLARA YASAK olmalı. Kardeşim gitmiyorsan sol şeridi boşalt. Engel bari olma. Birileri sırf Topbaş başarısız görünsün diye sol şeridi işgal ediyor bile olabilir. Şeritlerin hızının farklı olmasının uygulandığı ülkeler var. Ya medeniyete uyarsınız yada Trafik Keşmekeşinin içinde beklerken...
    Cevapla
  • ali celik 9 yıl önce Şikayet Et
    Sebeb otobüsler olabilir. Pendikteki o noktaya yaklaşırken viraj var önünü göremiyorsun bir dönüyorsun ki otobüsler 2-3 şeriti kapatmış giriş çıkış yolcu indirme bindirme yapıyorlar oraya gelirken hep korkuyorum.Zaten e-5 çok tehlkeli bir bakıyorsun arabalar 100 le gidiyor az ilerde trafik duruyor hemen durman gerekiyor araba eski frenleri zayıfsa trafiğe uyman çok zor.Arabanın frenleri iyi ve gözlerin devamlı yolda ise durma şansın var.yoksa kaza kaçınılmaz.
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    sol şerit canavarları . hızlı gitmek istiyorlar önlerine gelen her aracın kendilerine yol vermesini istiyorlar.bunun için sellektör yapıyorlar( ki hem türkiyede hemde avrupada bu şekilde yol istemek suçtur.) öndeki aracı sıkıştırıyorlar yol vermemişse sağdan geçtikten sonra adamın önüne kırıp birde fren yapıyorlar.bunları tesbit edip psikoteknik muayene şartı konmalı sorun kişilik bozukluğu olabilir.
    Cevapla
  • Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    her şeridin kendi azami ve minimum sınırı olması lazım. murat bey dedikleriniz son derece doğru. otobanda 3-4 şeritli yolda kamyonlar en sağda gitmesi gerekirken biri ortada gidiyor diğeride onu solluyor. şerit uyumu 0 malesef. normalde d100 de ve otobanda sol şeritlerin kaza durumu ve yol çalışması durumu dışında sola dönüş olmadığı için boş akıcı olması lazım. bu bir eğitim gelişmişlik seviyesi . trafikte birbirimizin hakkımızı yemeyi onur sayıyoruz müslümanlığı unutuyoruz. millet olarak hepimizin kurallara uyması. devletimizin ise gerekli düzenlemeleri yapması lazım. özelliklede sol şeriti işgal edene yavaş gidene avrupadaki gibi ceza yazmak lazım.
    Cevapla
  • Ersin Candan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hafriyatçılar. Şu an İstanbul Trafiğinde dolaşan hafriyat kamyonlarının tümü birer ölüm makinası. Denetim sıfır. Denetimin sıfır olduğunu polisler çok iyi bilir. Genelde denetim yerine inşaat firmalarına giderler. Herhalde araçların kamera görüntüsüne bakıyorlar firma müdürleriyle. Trafik ışığı, tabela, levha, kural... hiç biri geçerli değil onlar için. Biri çıkıp bunun sebebini anlatabilir mi? Çivisi çıkmış kardeşim her şeyin. Tabela 50 km demiş kamyonlarda hız en az 120 km. Yok diyen yazsın buraya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!