D-100'de kaza trafiği felç etti

Kartal D-100 Karayolu Soğanlık mevkiinde 2 kamyon ile 1 yolcu otobüsünün karıştığı kaza sonrası D-100 Karayolu Ankara istikameti kapandı.

GİRİŞ 01.10.2014 07:55 GÜNCELLEME 01.10.2014 09:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kartal D-100 Karayolu Soğanlık mevkiinde Sabah saatlerinde yolcu otobüsü, kamyonet ve kamyonun karıştığı kaza sonrası ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

ANKARA İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPANDI

Kaza sonrası D-100 Karayolu Ankara istikameti trafiğe kapanırken; araçlar yan yola yönlendiriliyor. İstanbul istikametinde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Ekipler, kaza yapan kamyon ve otobüsü yoldan kaldırma çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR 1
  • murat sengul 9 yıl önce Şikayet Et
    o tobusle kamyonun sol seritte ne işivar. Daha gecen gün yazdım kamyonlarla ilgili durumumuzu bu otobusle kamyon sol seritlerde ne arıyorlar elinin körünü arıyorlar ülkede kanun yok kamyonlar otobusler makasa giriyor sol şeridi işgal ediyor trafigi felç ediyor kazanın yanından geçtim trafik polisi hergün cevirme yapıyor saglık çantan varmı yok neden 70 i geçtin catpat sen ilk önce otobuslerle kamyonlara bi bak demiyormusun sen burada ne arıyorsun en saga geç diyemiyecek kadar aciz bir ülkemiyiz burdan okuyup ah vah ederiz ama bugun yine e5 e çıkıcam yine kamyonlar solda ve makas atarak gidecek biz en sagda eee nerde bu kanunlar buarada bu kamyonlarda 01 plakalı istanbulda araç kullanmak her babayiğidin harcı degil sol şeridi işgal etmekle söförlük olunmuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı